top of page

Boekvoorstelling

Als iemand ons een vraag stelt, dan worden we uitgedaagd daar een antwoord op te geven. Dit is niet anders wanneer het geloofszaken betreft. Op zijn zoektocht naar de zin van het leven en van al wat is, peilt onze kapelmeester Eric Deckers in zijn nieuwste boek - dat gisteren werd voorgesteld in De Kathedraal - naar de rationele verantwoording en naar de innerlijke samenhang van de antwoorden van het Credo.

Eric Deckers leert ons dat vragen stellen gezond is, ze helpen ons om zowel de context van toen beter te verstaan, als dat ze de hertaling naar onze tijd bevorderen. Wat abstract is wordt concreet. Nuttige bagage om ons geloof zowel te verdiepen als te beleven.

Auteur(s): Deckers, Eric​ Uitvoering: Paperback, 137 pagina's, 23,5 x 14,5 cm ISBN: 978-90-8528-422-2 Artikelcode: 569

Bestellen kan via onze webshop!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page