top of page

MARIA OP DOEK // Live Painting Act

Naar aanleiding van Maria Tenhemelopneming op 15 augustus (Moederkesdag), zal op 14 augustus het Mariabeeld van de Onze-Lieve-Vrouwekapel in de Kathedraal van Antwerpen ter plaatse vereeuwigd worden op doek door kunstschilder Jan Scheirs. Iedereen kan een bod uitbrengen op het werk online of ter plaatse. De opbrengst gaat naar de parochiale goede werken van de Kathedraal. Om 10u30 geeft schepen van cultuur, patrimonium en erediensten Caroline Bastiaens het startschot en kan het bieden beginnen! Je kan alles live volgen op onze Facebookpagina of kom gerust langs! -- Om 18u volgt de traditionele Mariaprocessie waarbij het Genadebeeld wordt rondgedragen in de binnenstad, gevolgd door een eucharistieviering in de Kathedraal om 19u.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page