Adventsretraite

Beste retraitant, Wil jij onze ambassadeur worden? Op zondag 29 november gaat alweer de dertiende digitale retraite van de jezuïeten van start: "Zie, ik kom spoedig". De retraite is geschreven door jezuïet Gregory Brenninkmeijer. Er zullen meer dan 16.000 mensen deelnemen. Daar zijn wij dankbaar voor. Nu vieringen in kerken beperkt of onmogelijk zijn, verlangen we ernaar het gebed van nog meer mensen te mogen ondersteunen deze advent. Daarvoor kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Zo word je ambassadeur van de adventsretraite
  • Vertel je vrienden over de digitale retraite en nodig hen uit zich in te schrijven via www.ignatiaansbidden.org. Je kunt bijvoorbeeld voorstellen de retraite samen te doen door regelmatig online ervaringen uit te wisselen.

  • Schrijf een stukje over de adventsretraite in je parochie- of kerkblad. Een tekst daarvoor vind je hier.

  • Deel op Facebook of in een groepsapp een link naar www.ignatiaansbidden.org. Vertel in 1 zin waarom jij enthousiast bent. Bijvoorbeeld: "Vorig jaar was de digitale retraite een sterke innerlijke reis naar Kerst toe. Ik verheug mij er opnieuw op. Bid jij ook mee?"

  • Wees creatief. Ongetwijfeld kun je andere wegen vinden om te vertellen over de adventsretraite.

We zijn je zeer dankbaar!
Er is nieuws!
Op de zaterdagochtenden van de advent (5, 12 en 19 december) kun je online deelnemen aan een geleide meditatie van een half uur. De auteur van de adventsretraite, Gregory Brenninkmeijer sj, zal ons daarin voorgaan. Een link om deel te nemen vind je in de gebedsmail die we op vrijdagavond versturen. We starten om 09.30 uur, via Zoom. Zo kunnen we in tijden van corona toch met elkaar verbonden zijn. Wil je anderen nu uitnodigen zich in te schrijven voor deze retraite? Klik hier om een uitnodiging te sturen. Word jij onze ambassadeur? Guido Attema, Karin Benoist, Gregory Brenninkmeijer sj, Gerwin Roffel, Nikolaas Sintobin sj en Rick Timmermans PS Maak gebruik van ons beeldmateriaal. Graag de naam van de ontwerper vermelden: G. Roffel.
Featured Posts
Recent Posts